MODERNA STANOVANJA V CENTRU KRANJA
Na Nazorjevi 3 v Kranju gradimo nov poslovno-stanovanjski objekt v katerem bo 46 sodobno projektiranih in nadstandardnih stanovanj različnih kvadratur. V bližini naravnih rekreativnih površin, igrišč in vseh pomembnejših ustanov. Le nekaj minut od fakultete, dveh osnovnih šol, treh vrtcev, bank in zavarovalnic, blizu pa so tudi avtobusna postaja, pa tudi bolnišnica in porodnišnica. Za parkirna mesta bo za stanovalce poskrbljeno v tri-etažni kletni garaži.
UDOBJE BIVANJA, SREDI MESTNEGA UTRIPA.

VRSTNA POZIDAVA PRIMSKOVO
Naselje vrstnih hiš, ki raste na hitro razvijajoči lokaciji v Kranju, z nadstandardno kakovostjo bivalnega okolja. Na razpolago bodo objekti štirih različnih tipov, vsi z urejenimi parkirišči in elegantnim dostopom.

STANOVANJSKO NASELJE DRULOVKA
Kakovostna gradnja s funkcionalno razporeditvijo bivalnih prostorov ter lastni garažni prostori in urejena parkirišča. Urejena športna igrišča in igralni objekti za otroke, v neposredni bližini pa tudi trgovina in šola. Predvsem pa en korak do narave, z izrednim pogledom na mogočne vršace na eni strani ter bližino mesta z vso infrastrukturo na drugi.

 
 
o podjetju     projekti     kontakt