Zaradi vse večje hitrosti življenja se nam je narava odmaknila. Tisoče in tisoče kilometrov smo pripravljeni prepotovati, da bi pobegnili neznosni hitrosti vsakdana. A danes je vsak kilometer predaleč, časa pa vedno premalo. Kaj pa, če bi se v naravo kar preselili?

Na Drulovki bo zraslo naselje, kjer bo do miru in narave le en sam korak. Vaš pogled se bo sprehajal po Julijcih in Kamniških Alpah, vsak dan boste lahko preverjali, koliko je snega na Krvavcu. Le dva koraka pa bosta potrebna do Kranja ali Ljubljane, do potovalnih vozlišč in urbanosti. Kranj z vso svojo infrastrukturo bo na dosegu roke. Lahko kar z mestnim avtobusom!

Naselje Drulovka bo nudilo nadstandardno kakovost bivalnega okolja. Kakovostna gradnja s funkcionalno razporeditvijo bivalnih prostorov ter lastni garažni prostori in urejena parkirišča. Urejena športna igrišča in igralni objekti za otroke, pa trgovina in šola v neposredni bližini. Predvsem pa en korak do narave, z izrednim pogledom na mogočne vršace na eni strani ter bližino mesta z vso infrastrukturo na drugi.

Arheološke najdbe dokazujejo, da je bila Drulovka naseljena že 2000 let p. n. š. Ljudje so že takrat imeli dober nos!
Spletna stran je zgolj informativna in investitorja in prodajalca v ničemer ne zavezuje. Spremembe so možne brez predhodnega opozorila. IC Dom, d.o.o. Copyright 2003, www.icdom.si